Forsinket kultoppfølger

Løp og skyt

Sin and Punishment 2 er ikke klart før neste år.

Treasure er en japansk spillutvikler som har gjort seg bemerket med en rekke kritikerroste skytespill på et utall konsoller. Tidligere prosjekter inkluderer Ikaruga, Bangai-O, Gunstar Heroes og Sin and Punishment: Successor of the Earth.

I fjor ble det offentliggjort at en oppfølger til sistnevnte var på vei, og den planene var opprinnelig å slippe spillet i år. Nå har det dessverre blitt utsatt til en uviss dato i første kvartal 2010. På den lysere siden har en fersk pressemelding fra E3 avslørt noen detaljer om spillet.

Sin and Punishment 2 foregår i en postapokalyptisk fremtidsverden full av sære uhyrligheter. De to nye heltene Isa og Kachi er på rømmen i denne verdenen, og den eneste måten å overleve på er å løpe fort og skyte eller hogge i stykker alt som rører på seg.

I tillegg å løpe kan Isa og Kachi også la beina hvile for å ta en tur på svevebrett. Uansett hvordan de beveger seg brukes Nunchucken til å manøvrere og Wiimoten til å sikte og skyte.

Bortsett fra å komme seg helskinnet gjennom diverse brett og kjempe mot digre sjefsmonstre skal Sin and Punishment 2 også ha et sterkt fokus på god, gammeldags poengsanking. Dyktig spilling belønnes med store multiplikasjonsbonuser som skyver poengsummen høyere.

Sin and Punishment 2 er for en spiller og er eksklusivt til Wii.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden