Ny modell for gammelt spill

Lord of the Rings Online blir gratis

Ny modell for gammelt spill

Kampen om Midgards fremtid fortsetter, snart uten abonnementsavgifter.

Det massive flerspillerrollespillet har holdt det gående en stund, med en tradisjonell modell hvor brukerne betaler per måned de bruker i Tolkiens fantasiverden.

Idyllisk.
Idyllisk.

Fra høsten av blir det imidlertid visse forandringer. Spillet skal nemlig bli gratis å spille, og dermed kan alle som lar seg skremme av abonnementsavgifter ta en titt. Samtidig introduseres en butikk, hvor brukerne kan bruke ekte penger på å kjøpe ting i spillet. Dette inkluderer alt fra utvidelser til nye gjenstander.

Men abonnementstankegangen fjernes ikke helt. Du kan nemlig velge å bli en VIP-kunde, som får gratis tilgang på betalutvidelser, fem ulike figurer (med mulighet for en felles bank), samt en håndfull poeng hver måned, som kan byttes inn i ting og tang fra butikken.

Alle som har valgt å abonnere blir automatisk VIP-kunder, og fortsetter å være det så lenge de ønsker å fortsette å betale. Har du et livstidsabonnement, overføres også dette til VIP-systemet.

Hvis du kan tenke deg å ta en titt på spillet etter at det blir gratis å spille, kan du få mer informasjon på det offisielle nettstedet.

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar

Windows
Slippdato: 27. april 2007
Sjanger: Massivt online
Utvikler: Turbine Entertainment
Utgiver: Codemasters

Kommentarer (37)

Forsiden akkurat nå

Til toppen