Lover nye overraskelser

Valve-sjef Gabe Newell vil sjokkere.

Gabe Newell har lenge vært en høylytt kritiker av Playstation 3, derfor var det for mange en stor overraskelse da han dukket opp på Sonys pressekonferanse på E3 og annonserte Portal 2 for PS3. Dette var tydeligvis ikke den eneste overraskelsen vi kan vente oss fra Valve. I et intervju med CVG forteller nemlig Newell at vi kan vente oss tre store kunngjøringer i løpet av en periode på ett år.

"Vi har tre ganske store overraskelser i løpet av de neste 12 månedene," sier han. "Jeg kan garantere at folk vil bli overrasket over tingene vi holder på med. Det kommer ikke til å stoppe i den nærmeste fremtid. Jeg bare ler – fordi folk kommer til å bli overrasket igjen."

Hva er det Newell snakker om? For øyeblikket kan vi bare gjette. En stor nyhet ville selvfølgelig vært Half-Life 2: Episode 3, som vi har ventet på siden 2007. En annen kandidat er Defence of the Ancients, bedre kjent som Dota. I forrige måned kunne nemlig stemmeskuespilleren John St. John via Twitter melde at han hadde vært hos Valve for å gi stemmer til Dota. Kort tid etter registrerte Valve varemerket Dota for bruk i fremtidlige spill.

Les også:Portal 2 til Playstation 3
Les også:Portal 2 utsettes
Les også:Valve-grunnlegger får pris

Kilde: CVG

Siste fra forsiden