Luigi's Mansion 3

Luigi er klar for nye spøkelseskamper på halloween

Slippdatoen er satt for Luigi's Mansion 3.

Nintendo

Det neste spillet i Luigi's Mansion-serien har fått slippdato, og ankommer Nintendo Switch 31. oktober – altså selveste halloween, eller allehelgensaften for oss nordmenn.

Datoen ble avslørt på Twitter, sammen med en kort teaser-video for Luigis kommende spøkelseseventyr.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Spøkelsesjakt med nye verktøy

I Luigi's Mansion 3 må Marios grønnkledde bror igjen ta opp kampen mot diverse spøkelser som hjemsøker et gedigent luksushotell. Noe nølende gir han seg i kast med oppgaven, og til hjelp får Luigi en rekke nye duppeditter.

Det hyggelige hotellet Luigi og gjengen besøker er ikke så hyggelig likevel.
Nintendo

Blant disse er den oppgraderte Poltergust-00-støvsugeren, som skilter med diverse nyvinninger, samt den slimete Gooigi, en spillerstyrt kopi av Luigi som kan komme seg inn på områder den ekte rørleggeren ikke når.

Luigi's Mansion 3 var blant spillene vi fikk teste på E3 2019. Vår egen Andreas Bjørnbekk lot seg overraske av underholdningsverdien og gledet seg til å jakte spøkelser med venner i den nye ScareScraper-modusen.

– Utfordringene Luigi står overfor er mange, men gøyale, og er noe vi tenker kan passe både barn og voksne. Det blir spennende å se mer når den tid kommer, og vi ser blant annet frem til å finne ut hvordan det blir å spille sammen med en venn, konkluderte han.

Snart kommer en ny Nintendo Switch-variant.
Switch Lite er mindre, men dropper TV-modus og avtakbare Joy-Cons »

Siste fra forsiden