Luigi er klar for nye spøkelseskamper på halloween
(Bilde: Nintendo)

Luigi's Mansion 3

Luigi er klar for nye spøkelseskamper på halloween

Slippdatoen er satt for Luigi's Mansion 3.

Det neste spillet i Luigi's Mansion-serien har fått slippdato, og ankommer Nintendo Switch 31. oktober – altså selveste halloween, eller allehelgensaften for oss nordmenn.

Datoen ble avslørt på Twitter, sammen med en kort teaser-video for Luigis kommende spøkelseseventyr. 

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Spøkelsesjakt med nye verktøy

I Luigi's Mansion 3 må Marios grønnkledde bror igjen ta opp kampen mot diverse spøkelser som hjemsøker et gedigent luksushotell. Noe nølende gir han seg i kast med oppgaven, og til hjelp får Luigi en rekke nye duppeditter.

Det hyggelige hotellet Luigi og gjengen besøker er ikke så hyggelig likevel. Bilde: Nintendo

Blant disse er den oppgraderte Poltergust-00-støvsugeren, som skilter med diverse nyvinninger, samt den slimete Gooigi, en spillerstyrt kopi av Luigi som kan komme seg inn på områder den ekte rørleggeren ikke når.

Luigi's Mansion 3 var blant spillene vi fikk teste på E3 2019. Vår egen Andreas Bjørnbekk lot seg overraske av underholdningsverdien og gledet seg til å jakte spøkelser med venner i den nye ScareScraper-modusen.

– Utfordringene Luigi står overfor er mange, men gøyale, og er noe vi tenker kan passe både barn og voksne. Det blir spennende å se mer når den tid kommer, og vi ser blant annet frem til å finne ut hvordan det blir å spille sammen med en venn, konkluderte han.

Snart kommer en ny Nintendo Switch-variant.
Switch Lite er mindre, men dropper TV-modus og avtakbare Joy-Cons »

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen