Konkurranse

Julekalender 2020

Luke nummer to er åpnet – se hva du kan vinne i dag

Et år med tilgang til det et av de beste spillbibliotekene på markedet er dagens premie.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

Et år med Xbox Game Pass Ultimate

Microsoft

I dag kan vi by på 12 måneder med Xbox Game Pass Ultimate – Microsofts abonnementsordning som gir tilgang til et bibliotek på over 200 spill til Windows 10, Xbox-konsoller og Android-telefoner via Microsofts strømmetjeneste som fremdeles er under utvikling. Som en del av Ultimate-abonnementet får man også 12 måneder med Xbox Live Gold og EAs tilsvarende bibliotektjeneste, EA Play.

Xbox Game Pass Ultimate-biblioteket inneholder det meste av Microsofts utgitte spill i nyere tid, samt en rekke store og mindre spilltitler av god kvalitet. En komplett liste over alle spillene som er inkludert i abonnementet kan du finne på Microsofts nettsider.

Premien er levert av Microsoft.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
16 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden