Lyst til å prøve deg som bilmekaniker?

Car Mechanic Simulator 2014 gir deg muligheten.

Til tross for oljepenger og teknologibedrifter har vi fortsatt ikke blitt så rike at vi bare kan kaste bilen i søpla når den av en eller annen grunn slutter å virke. Dermed må de fleste av oss oppsøke noen som kan fikse den. Men har du noengang lurt på hva det egentlig er som skjer når vi forlater bilen hos mekanikeren?

I Car Mechanic Simulator 2014 finner vi kanskje svaret. Dette spillet gir oss nemlig rollen som en bilmekaniker, som må fikse ulike problemer med ulike biler. Spillet skilter med hundrevis av bildeler som kan erstattes, og alt fra motorer, støtdempere og lydpotter til avanserte mikrobrikker må fikses. Du må selvsagt også forholde deg til bileierne.

Spillet skilter med både karrieremodus og fritt spill, og lar deg leke deg i tre forskjellige garasjer. Bestillingene du får genereres tilfeldig av datamaskinen, så utviklerne mener det blir ulike utfordringer hver gang du spiller.

Car Mechanic Simulator 2014 utvikles av polske Red Dot Games, og skal lanseres for Windows-baserte PC-er den 26. november. Det nevnes ikke hvilke distribusjonsplattformer spillet kommer til.

Les også: Forbedret kirurgispill til Steam
Les også: Anmeldelse av Euro Truck Simulator 2

Siste fra forsiden