Konkurranse

Diablo II: Resurrected

Lyst til å teste Diablo II: Resurrected i helga? Vi lodder ut fire nøkler

Oppdarering: Konkurransen er nå avsluttet.

Diablo II: Resurrected.
Blizzard Entertainment

Denne helgen skal Blizzard gjennomføre en lukket test av Diablo II: Resurrected – den oppussede versjonen av det velkjente actionrollespillet. Testen begynner fredag, og varer til ettermiddagen mandag 12. april.

LES OGSÅ: Dette er nytt i Diablo II: Resurrected »

Vi har fått fire nøkler fra Blizzard Entertainment som gir tilgang til testperioden, og lodder dem ut til fire vinnere.

For å delta i konkurransen må du være over 16 år, og svare korrekt på de to spørsmålene nedenfor. Vi trekker vinnerne klokken 18:00, og sender ut nøklene like etterpå slik at man kan spille gjennom helga.

I denne omgangen er det enspillerdelen utviklerne i Blizzard vil teste. Her kan man prøve seg på de to første aktene i spillet, med tre av de syv klassene som blir tilgjengelige i fullversjonen. Barbarian, Amazon og Sorceress er de tre man kan teste her.

Diablo II: Resurrected kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S og Nintendo Switch. En slippdato er ikke klar ennå.

Diablo II ble først sluppet i 2000, og har siden den gang opparbeidet seg en status som det ypperste av det ypperste innen sin sjanger. I det isometriske actionrollespillet klikker du deg gjennom forskjellige akter i jakt på stadig bedre gjenstander og nivåforbedringer. Resurrected-versjonen som er på trappene nå er en oppusset utgave med flere nye forbedringer.

Les vårt tilbakeblikk på Diablo II »

Siste fra forsiden