M1 Tank Platoon får oppfølgere

Neste år kommer to nye stridsvognspill fra Microprose-veteranene Thriller New Media.

M1 Tank Platoon var et stridsvognspill som kom ut i 1989. Spillet gav deg kontroll over en gruppe M1 Abrams-stridsvogner, og inkluderte både action, taktikk, strategi og simulatorelementer. Spillet fikk en oppfølger i 1998, samme år som utvikler Microprose ble kjøpt opp av Hasbro.

Gamle M1 Tank Platoon.

er det klart at Microprose-veteranene i Thriller New Media og iEntertainment Network planlegger å lansere to oppfølgere til M1 Tank Platoon i 2011. Den første heter M4 Tank Platoon, og bygger videre på fundamentet fra originalen.

Spillet bygger på selskapets nye TNM-grafikkmotor, som også vil inkluderes i den neste utgaven av den nettbaserte flysimulatoren WarBirds. Utviklingen av M4 Tank Platoon er nylig gått inn i testfasen, så det er nok ikke lenge til spillet kommer på markedet.

– Jeg synes det er kjempespennende at vi har klart å fange moroa, strategien og taktikken fra det originale M1 Tank Platoon, sier tidligere MicroProse-sjef og nåværende Thriller-sjef Bill Stealey i en pressemelding.

Spill nummer to heter M1A2 Tank Platoon, og tar handlingen fra andre verdenskrig til vår egen tidsalder. Dette er ventet midtveis i 2011.

Siste fra forsiden