Max Payne 3 utsatt

Mafia holder stand

Take-Two har utsatt Max Payne 3, men deres andre storspill kommer som planlagt.

Vi skulle egentlig fått et gjensyn med den nå aldrende politimannen Max Payne allerede i løpet av denne vinteren, men nå har utgiver Take-Two (som eier Rockstar og 2K Games) fortalt at det neste spillet hans har blitt utsatt til siste del av 2010. Vi må med andre ord vente i omtrent ett år før Max Payne 3 kommer ut.

Max Payne havner under neste års juletre.

I Max Payne 3 har Max forlatt NYPD, og situasjonen er kritisk for den gamle ringreven. Han har blitt dolket i ryggen og sitter nå fast i en by full av vold og blodighet, og nå må han legge ut på en siste desperat søken etter sannhet og en utvei.

Take-Two har også flere andre storspill på vei, og de fleste av disse kommer som planlagt. BioShock 2 kommer 9. februar, Red Dead Redemption kommer 30. april, og Mafia II kommer i løpet av første halvår 2010. Take-Two har utsatt en annen storutgivelse, men de røper ikke hvilken (kanskje det er LA Noire, som ikke nevnes).

Nyhetene kommer fra en finansmelding, hvor det også kommer frem at Borderlands er blitt en nøkkelserie for selskapet, og at det sannsynligvis ikke kommer noe nytt GTA-spill i 2010.

Siste fra forsiden