Mafia: Trilogy

Mafia: Trilogy kommer i august, og de nye versjonene av Mafia II og III er gratis nå dersom du eier spillene

Det første Mafia-spillet bygges på nytt helt fra bånn.

2K Games

I tråd med lovnadene under halvannonseringen forrige uke, fortalte 2K Games mer om Mafia: Trilogy i dag. Prosjektet er en samlepakke med Mafia, Mafia II og Mafia III, som slippes til PlayStation 4, Xbox One, Stadia og PC (Steam og Epic Game Store). Pakken kommer 28. august, og det er mulig å kjøpe spillene individuelt.

Samtidig er det sånn at det allerede nå mulig å kjøpe Mafia II: Definitive Edition og Mafia III: Definitive Edition på samtlige plattformer, mens Mafia: Definitive Edition ikke kommer før samlepakken er ute.

Bygger Mafia på nytt

Som vi forventet forrige uke har utviklerne i Hangar 13 – som sto bak Mafia III – ikke bare valgt å pusse opp det første Mafia-spillet, men heller bygge det hele opp fra bunn av. Dette gjør de i den samme spillmotoren som de brukte til Mafia III. Du kan se skjermbilder av hvordan det skal se ut nedenfor.

Mafia II får en mindre overhaling, der det er snakk om å pusse det nå ti år gamle spillet opp til å bli mer vennlig for dagens konsoller. Vi forventer oppussede teksturer og bedre bildefrekvens i hvert fall. Spenstig nok får alle som eier spillet på Steam denne nye versjonen gratis fra og med nå i en oppdatering.

Mafia III på sin side er så å si uendret siden lanseringen i 2016, men inneholder alt av ekstrainnhold som er sluppet siden. Også her skilter 2K Games med at alle som eier spillet fra før av på PlayStation 4, Xbox One og PC får denne definitive utgaven gratis.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Mafia III »
LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Mafia II »
LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Mafia »

Siste fra forsiden