Mann ble skutt og drept da han prøvde å selge en PlayStation 4

Offeret var den velkjente Gears of War-spilleren Daniel John «Phobos» Zeitz.

Mann ble drept da han ville selge PlayStation 4-konsollen sin.

28 år gamle Daniel John «Phobos» Zeitz fra Roswell i Nord-Amerika ble skutt og drept av en 16-åring da hun og hennes kjæreste prøvde å stjele PlayStation 4-konsollen hans. Dette melder Huffington Post.

Skulle selge PlayStation 4-konsollen sin

Zeitz hadde lagt ut en salgsannonse på nettstedet Craigslist i håp om å selge konsollen, og møtte paret ved en parkeringsplass på fredag i for å gjennomføre handelen. Tenåringsjenta skal ha skutt offeret med et håndvåpen mens han prøvde å hindre den 20 år gamle kjæresten hennes fra å stjele PlayStation 4-konsollen ved å lempe den inn parets bil.

Daniel John «Phobos» Zeitz ble skutt og drept.

Det dødelige skuddet gikk gjennom hånden til kjæresten og traff Zeitz i brystet. De to ble arrestert senere samme kveld etter at de oppsøkte et sykehus for å få medisinsk hjelp til skuddskaden. Han skal ha innrømmet drapet på sykehuset, ifølge politet.

– Brookhavens politi var på sykehuset og avhørte den skadde mannen. Først påstod han å være et offer for en ugjerning gjort i Brookhaven, men senere fortalte han at han ble skutt mens han og kjæresten var utenfor leilighetenene for å stjele en manns PlayStation 4 som ble lagt ut på Craigslist, fortalte Sgt. Ron Momon fra Sandy Springs-styrken til Atlanta Journal-Constitution.

Tragisk nok var parets spedbarn til stede under det dødelige ranet. Ettåringen taes nå vare på av familien.

Ettersom tenåringen kun er 16 år, blir hun ansett som mindreårig og straffes deretter.

Var profilert Gears of War-spiller

Daniel John «Phobos» Zeitz var en kjent Gears of War-spiller for laget AmazYn som spilte i MLG-turneringer. Laget vant i sin tid blant annet Gears of War 2-mesterskapet i 2009, og spiller fortsatt sammen.

«Phobos» var en profilert Gears of War-spiller.

Zeits lagkamerater fra AmazYn kan ha vært blant de siste som fikk snakke med Zeits før han døde.

– Like før skyteepisoden spilte han med sine lagkamerater og sa «Hadet, jeg kommer straks tilbake». Jeg tipper det var da han gikk ut for å gjøre dennn Craigslist-handelen og ble skutt, skal lagkompis K.L. «arCtiC» Smith ha fortalt.

– Danny var en av de sjeldne personene som har alle de gode sidene ved seg. Han var superhyggelig og snill, selv med folk han ikke kjente. Han hjalp alltid sine lagkamerater, sin familie og sine venner. Det er alltid vondt å måtte se hvor mye en person kan bety for alle andre når de ikke er her lenger, sier han videre.

Nedenfor kan du se en video der Smith forteller om Zeitz, og oppfordrer fans til å donere til en fundingkampanje for å skaffe penger som skal gå til lagkompisens begravelse.

Siste fra forsiden