Marathon: Durandal på Xbox Live Arcade

I dag kan du laste det klassiske Bungie-skytespillet Marathon: Durandal ned til Xbox 360. Dessuten kan du teste en samling brettspill.

Marathon: Durandal er etterfølgeren til førstepersonsskyteren Marathon, som satte den amerikanske utvikleren Bungie på kartet. Nå har spillet kommet til Xbox Live Arcade, med oppgradert grafikk, forbedret kontrollsystem og moderne flerspiller.

Dermed kan du selv få teste en liten bit spillhistorie. I dag er Bungie selvsagt mest kjent for Halo-serien sin, men det var Marathon-spillene som gav dem den grunnleggende erfaringen med førstepersons skytespill, og uten dem er det tvilsomt at Halo hadde eksistert.

Nå over til noe helt annet: Spyglass Board Games. Dette er en samling brettspill fra den britiske utvikleren Strange Flavour. Her får du Sjakk, Dam, Mancala og Reversi (også kjent som Othello), og mulighet til å spille mot folk fra hele verden.

Om begge spillerne har Xbox Live Vision-kamera kan dere se hverandre mens dere spiller, noe som setter et personlig preg på spillet. Det er jo tross alt mye morsommere å sette motstanderen sjakk matt når du kan se grimasen på fjeset hans.

Begge spillene kan lastes ned fra Xbox Live Arcade nå.

Siste fra forsiden