Marerittene kommer til live i april

Little Nightmares har fått slippdato og ny trailer.

Little Nightmares, det uhyggelige eventyret fra svenske Tarsier Studios, har omsider fått lanseringsdato, og vil ankomme PC, PlayStation 4 og Xbox One den 28. april. Det melder utvikleren på spillets Steam-side, der vi også fikk en ny trailer – som du kan se ovenfor.

Little Nightmares' Six Edition byr på mye ekstrainnhold.
Bandai Namco

Spillet slippes digitalt i en rekke nettbutikker, men fysiske kopier blir også tilgjengelige for de som måtte ønske det. Avhengig av utgaven du velger kan du få med godbiter som blant annet spillets lydspor og diverse digitalt ekstrainnhold, samt en liten figur av spillets hovedperson for de som ønsker å betale litt ekstra.

En uhyggelig reise

I Little Nightmares møter vi den lille jenta Six, som blir kidnappet og tvunget til å arbeide på undervannshotellet The Maw. Én dag får hun muligheten til å rømme fra sine grusomme fangevoktere, men veien til frihet er full av farer og dødelige puslesekvenser.

Spillet er det første selvstendige prosjektet fra Tarsier, som tidligere har jobbet med spill som Little Big Planet og Tearaway Unfolded. Det ble opprinnelig annonsert i 2014 under navnet Hunger, men etter to år og et bytte av utgiver ble navnet endret til Little Nightmares.

Ifølge utvikleren handler spillet om det å vokse opp i en stor verden, der man kan gå fra å leke og ha det gøy ett øyeblikk til å være livredd det neste. Derfor kommer det neppe som en overraskelse at vi kan vente oss en god porsjon grøss og gru.

I fjor lanserte utvikleren en smakebit av Little Nightmares.
Se hvilke mareritt som venter i det kommende plattformspillet »

Siste fra forsiden