Podkast

DoubleJump, episode 81

Mario Kart spesial!

Hva skjer når den mest Nintendo-glade halvdelen av DoubleJump-gjengen styrer skuta?

Nintendo

Når katten er vekk danser Håvard og Jonas på bordet. I ukens tomannsshow prates det i all hovedsak om Mario Kart 8 Deluxe, og hvilke forbedringer som har blitt gjort siden Wii U-versjonen. Håvard har spilt Heroes of the Storm, og det prates like mye om TV-seriene Westworld og The Walking Dead som om spill. Det kommer også fram at både Håvard og Jonas har drømt at de har eid spillmaskiner de slett ikke eide i virkeligheten. Kanskje mareritt er en mer passende beskrivelse?

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden