Massivt og kongelig fra øst

1C Company vil ta deg med på et adelig eventyr med Royal Quest.

Russiske 1C Company er neppe et husholdningsnavn her til lands, til tross for at de er et av Europas aller største spillselskaper. De har likevel utviklet en rekke populære spill, slik som de i IL-2 Sturmovik-serien, samt kultklassikeren Silent Storm.

Kanskje er det et forsøk på å gjøre 1C-merkevaren internasjonal når gjengen nå annonserer sitt første massive online-rollespill. Det skal hete Royal Quest, og planlegges utgitt våren 2012.

Hvem digger vel ikke å knerte ulver?

Spillet foregår i fantasiverdenen Aura, hvor det er en salig miks av magi, teknologi og alkymi. Mørke alkymister vil visstnok gjøre alt for å få tak i det lukrative metallet Elenium, noe som skaper kaos. Dermed trenger kongen av Aura hjelp til å utrydde avskummet, med lovnader om belønninger som titler, slott og rikdom. Men på vei mot disse frynsegodene må du traversere mørke skoger, endesløse ørkener og knerte havmonster blant andre krek.

Her skal det visstnok bys på over 100 unike spillområder, som kommer med den snedige lovnaden om ubegrenset innhold. Og i likhet med de fleste MMO-spill vil det komme med muligheter for å pludre rundt i huler med andre spillere, samt å knerte motspillere i dedikerte områder.

Det foreligger selvsagt enda mer informasjon om spillet, og den finner du på den offisielle hjemmesiden.

Siste fra forsiden