Blodig tegneserieeventyr med dato

Med kniv og never skal ondt fordrives

Actionspillet Shank lanseres i august.

Actionspill i 2D har fått en renessanse de siste årene, og i den stadige strømmen av retro-inspirerte spill kommer Shank. Som en forrådt og rasende banditt søker du hevn over folkene som etterlot deg for å dø, og det betyr at du må slå, hogge og skyte deg gjennom en hel hær av deres undersåtter.

Det er obligatorisk for actionspill å inneholde tog.

EA skaffet seg utgiverrettighetene tidligere i år, og da lovet de at spillet skulle slippes i løpet av sommeren. Nå har de satt datoen, og PlayStation 3-eiere kan bli med på hevntoktet fra 24. august. På Xbox 360 kommer det 25. august. En PC-utgave av spillet er også på vei, og den slippes i løpet av høsten.

Spillet lanseres gjennom konsollens respektive nettbutikker. På PlayStation Network koster Shank rundt hundre kroner, mens prisen i Microsoft-poeng er 1200.

Shank byr på leker og stilisert tegnefilmgrafikk, og vi loves et solid kampsystem under den vakre overflaten. En flerspillerdel er også inkludert, men den er begrenset til to spillere lokalt. I tillegg forteller den bakgrunnshistorien til resten av spillet.

Spillet utviklet av det lille studioet Klei Entertainment.

Siste fra forsiden