Wings of Prey får butikklansering

Mer andre verdenskrig

Snart får du sette deg bak spakene på en Spitfire.

Wings of Prey er basert på konsollspillet IL2-Sturmovik: Birds of Prey, og er et flyspill som sender deg tilbake til andre verdenskrig, hvor nazistene og de allierte kjemper så fillene flyr.

Moro i luften.

Du får delta i seks store slag, og fly over 50 oppdrag i med både kampfly og bombefly. De seks er Stalingrad, Ardennes, Berlin, Sicilia, Korsun og slaget om Storbritannia. Totalt kommer spillet med rundt 40 fly.

Wings of Prey ble lansert i desember, men har kun vært tilgjengelig via digital distribusjon. Dette forandrer seg imidlertid i løpet av våren, for nederlandske Iceberg Interactive har kunngjort at de vil lansere spillet i europeiske butikker.

Spillet har ikke fått noen skandinavisk dato enda, men britene får spillet allerede 30. april.

Dette er imidlertid ikke den eneste nyheten for Wings of Prey. Utviklerne har nemlig kunngjort en utvidelsespakke for spillet, som også lanseres i april. Denne har fått navnet Wings of Luftwaffe.

Som tittelen indikerer får du her fly som tysk pilot, i ti nye oppdrag. Pakken kommer også med en samarbeidsmodus for opp til fire sipllere, og to nye fly. Disse er Ju 88 A-4 og P-39N-0. Pakken vil selges fra yuPlay-portalen.

Mens du venter kan du teste en spillbar demo av Wings of Prey.

Siste fra forsiden