Mer Guitar Hero II-innhold snart

Xbox 360-eiere kan vente seg informasjon om nytt nedlastbart innhold i juli.

I et intervju med det amerikanske spillnettstedet IGN i februar, fortalte Guitar Hero-produsent Ted Lange at Red Octane planla «mer nettinnhold enn noen har sett i et spill hittill». Hittill har vi fått tre nedlastbare sangpakker med totalt ni sanger på Xbox Live Marketplace – samtlige sanger hentet fra det første Guitar Hero-spillet.

Skjermbilde fra Guitar Hero II på Xbox 360.

Spillerne reagerer, og i et forsøk på å berolige tilhengerne har en administrator ved brukernavn «rodth» uttalt seg på forumet til det offisielle nettstedet:

– Vi har ikke offisielt kunngjort noe, men dere bør se opp for noe i juli. Frustrerende som det er, kan jeg ikke dele mer informasjon med dere nå.

Det er mer andre ord ikke kjent om det nye nedlastbare innholdet blir tilgjengelig i juli, eller om det bare er kunngjøringen vi her blir forespeilet. PlayStation 2 får en 80-tallsutgave av gitarspillet til høsten.

Guitar Hero-konseptet går ut på å leke rockestjerne med en morsom gitarkontroller. Det hele minner om typiske dansespill, men her er det dine hender og gitaren som står for kontrollen.

Siste fra forsiden