Mer Guitar Hero II-innhold snart

Xbox 360-eiere kan vente seg informasjon om nytt nedlastbart innhold i juli.

I et intervju med det amerikanske spillnettstedet IGN i februar, fortalte Guitar Hero-produsent Ted Lange at Red Octane planla «mer nettinnhold enn noen har sett i et spill hittill». Hittill har vi fått tre nedlastbare sangpakker med totalt ni sanger på Xbox Live Marketplace – samtlige sanger hentet fra det første Guitar Hero-spillet.

Skjermbilde fra Guitar Hero II på Xbox 360.

Spillerne reagerer, og i et forsøk på å berolige tilhengerne har en administrator ved brukernavn «rodth» uttalt seg på forumet til det offisielle nettstedet:

– Vi har ikke offisielt kunngjort noe, men dere bør se opp for noe i juli. Frustrerende som det er, kan jeg ikke dele mer informasjon med dere nå.

Det er mer andre ord ikke kjent om det nye nedlastbare innholdet blir tilgjengelig i juli, eller om det bare er kunngjøringen vi her blir forespeilet. PlayStation 2 får en 80-tallsutgave av gitarspillet til høsten.

Guitar Hero-konseptet går ut på å leke rockestjerne med en morsom gitarkontroller. Det hele minner om typiske dansespill, men her er det dine hender og gitaren som står for kontrollen.

Guitar Hero II
Xbox 360
Xbox 360

Les også

Siste fra forsiden