Mer magigalskap fra Sverige

Magicka 2 byr på fargerik action for PC og PlayStation 4.

Magicka 2, oppfølgeren til det meget populære spillet fra Paradox Interactive ble annonsert under Sony sin pressekonferanse i natt. Tidligere har utgiveren stort sett holdt seg til PC som plattform, men utvider nå til repertoaret sitt til PlayStation 4.

Denne gangen er det Pieces Interactive som utvikler spillet. Forgjengeren stod Arrowhead for, men Pieces har allerede litt Magicka-erfaring ettersom de sto bak en av ekspansjonene til spillet. I tillegg har de laget Leviathan Warships, som kom til en rekke plattformer for et drøyt år siden.

Kaotisk magi

Nok en gang skal du tre inn i rollen som en trollmann i verdenen Midgård. Tittelen har det samme magisystemet som originalen, i tillegg til mulighet for samarbeidsspill med inntil tre andre spillere. Forvent mer av den samme galskapen, og regn med at dine største utfordringer ikke er fiendene du møter, men alle de gale påfunnene og magiske angrepene vennene dine steller i stand.

Alene, eller aller helst sammen med venner, befinner du deg denne gangen i et forandret Midgård. Det er ikke mange trollmenn igjen, og de få som er igjen må kjempe mot horder av fiender. Som i forgjengeren kan du utstyret din trollmann med nytt utstyr, blant annet bytte både kappe og våpen. Alle gjenstandene har sine egenskaper, og noen har til og med egne angrep.

Spillutviklerne har også laget et helt nytt system kalt «Artifacts». Man vet ikke all verden om dette enn så lenge, annet en at de skal være med å endre både spillmekanikker og nivåer på en helt ny måte.

Magicka 2 kommer til Playstation 4 og PC. Det ble ikke nevnt hverken dato eller år for utgivelsen.

Siste fra forsiden