Nedlastbart skytespill i stor skala

Mer pang-pang i fremtiden

Blacklight: Tango Down går for nettlansering.

For snart ett år siden hørte vi for første gang om skytespillet Blacklight. Da hadde film- og tegneserielisensen blitt solgt til filmgiganten Fox gjennom deres underselskap Fox Atomic, trass i at spillet utvikles av relativt ukjente Zombie Studios.

Grå menn lyser opp i en grå hverdag.

Zombie Studios har siden den gang skaffet seg Ignition Entertainment som utgiver, omdøpt spillet til Blacklight: Tango Down og sluppet noen konkrete detaljer om prosjektet. Som forventet dreier det seg om et førstepersonskytespill lagt til urbane miljøer i en verden som ligger noen tiår framfor vår egen.

Blacklight: Tango Down skal i første omgang distribueres over nettet, og spillet kommer til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 gjennom deres respektive nettbutikker.

Fokuset er på flerspillerdelen, og spillet inkluderer tradisjonelle moduser som alle-mot-alle, lag-mot-lag og forsvar. Flere moduser skal avdukes før lansering, men pressemeldingen sier ingenting om de planlegger noe originalt.

Det som skal skille Blacklight fra konkurrentene er et sterkt fokus på utvikle egenskapene til både spillfigurene og våpnene. Ved å tjene erfaringspoeng kan du oppgradere figurenes egenskaper og kjøpe diverse tilbehør til våpnene dine, som kikkertsikte og bedre presisjon. Det gjenstår å se om dette systemet faktisk skiller seg ut fra lignende systemer i andre førstepersonskytespill.

Siste fra forsiden