Mer skrekk og gru i The Evil Within

Grøsserhistorien fortsetter om en måned.

Bethesda

The Evil Within får sin neste utvidelse 22. april, melder utgiver Bethesda på bloggen sin. Nyheten kommer kun to uker etter lanseringen av spillets første utvidelse. Kapittel nummer to i det som skal bli en utvidelsestrilogi heter The Consequence og fortsetter historien om Juli Kidman.

Som da Bethesda annonserte The Evil Withins første utvidelse, The Assignment, røper de foreløpig ingen detaljer. Det eneste vi har fått hittil er en kort trailer som du kan se nederst i saken.

Solid grøss fra Resident Evil-skaperen

I The Evil Withins utvidelsestrilogi spiller du som Juli Kidman.

Mannen bak The Evil Within er Shinji Mikami som på 90-tallet skapte den banebrytende grøsserserien Resident Evil. Dermed var sammenligninger til grøssersjangerens kanskje beste spill umulig å unngå da spillet kom ut i oktober. Til tross for enorme forventninger og stor fallhøyde lot vår anmelder seg imponere:

– The Evil Within er et sterkt eventyr med en uggen og tykk stemning i beste Resident Evil-stil, konkluderte han.

I spillet møtte vi etterforskeren Sebastian Castellanos som kastes inn i en verden full av skremmende monstre. Utvidelsene utspiller seg samtidig med historien i hovedspillet, og forteller om Castellanos partner, Juli Kidman.

I motsetning til Castellanos må Kidman ofte klare seg uten våpen, så sniking er en viktigere del av utvidelsesoppdragene.

Det er flust med skremmende monstre i Dark Souls-skapernes nyeste spill:
Bloodborne kan bli den hittil beste grunnen til å skaffe seg PlayStation 4 »

Den korte traileren for The Evil Within: The Consequence røper veldig lite. (Video: Bethesda)

Siste fra forsiden