Mer strandvolleyball fra Team Ninja

De barmfagre heltinnene fra Dead or Alive spiller volleyball igjen, men Team Ninja har mer å by på enn DOA: Xtreme Beach Volleyball 2.

I det nyeste nummeret av Famitsu, har Team Ninja-designeren Tomunobu Itagaki fortalt at den japanske utviklerens neste prosjekt er en etterfølger til Dead or Alive: Xtreme Beach Volleyball, som solgte svært godt tross svake omtaler. De har imidlertid ikke kommet spesielt langt med utviklingen, og forteller at de jobber med å legge inn nye ideer til det originale spilldesignet.

Etter at den japanske utvikleren er ferdig med Xtreme Beach Volleyball 2 vil de lansere et actionspill, men dette ser ikke ut til å bli noen etterfølger til det kritikerroste Ninja Gaiden. Nettstedet Gamespot det er snakk om Project Progressive, Dead or Alive Code: Cronus eller et nytt helt nytt spill.

Ellers kommenterte Itagaki utsettelsene av Dead or Alive 4. Han beklaget at de ble nødt til å utsette spillet, men sa at det var problemer som måtte løses før lanseringen. Dessuten bekreftet han at det fortsatt er en del problemer i spillet (hovedsakelig relatert til spilling over nettet), men disse vil forhåpentligvis løses med en gratis oppdatering. Den første oppdateringen skal etter planen komme i midten av februar.

Siste fra forsiden