Metal Gear Solid V har en feil som kan ødelegge lagringsfila di

Du må unngå å bruke en figur i noen oppdrag for å være trygg.

Konami

Om du er godt i gang med Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bør du være klar over at spillet har en ganske alvorlig feil som kan ødelegge lagringsfila di.

Du bør unngå Quiet i noen av oppdragene.

Dersom du tar med deg sniperkvinnen Quiet på enten oppdrag 29 eller 42, er det en mulighet for at alt går på tverke. Da kan du i verste fall oppleve at du ikke får lastet progresjonen din igjen. Feilen rammer alle plattformer.

For øyeblikket bør du altså unngå å ta med deg Quiet på disse oppdragene, mens Konami forhåpentligvis jobber med å utbedre feilen. Til nå har de kun opplyst om problemet, og sagt at de vil si mer om det senere.

Adjø, Snake

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ble lansert 1. september til Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, PlayStation 4 og Windows. Vår anmelder jobber hardt med å gi sin vurdering av det gigantiske spillet.

Alt tyder på at Metal Gear Solid V: The Phantom Pain blir det siste spillet Hideo Kojima og Kojima Productions produserer for Konami. Etter at Konami begynte å fjerne alle spor av spillutvikleren og studioet, har alt egentlig bare pekt den veien.

Det har også vært en del spørsmål om Konamis jobbmiljø i det siste.
Konami anklages for å overvåke og straffe sine spillutviklere »

Siste fra forsiden