Microsoft avdekker Viva Piñata

Hva driver Rare på med for tiden? Jo, de lager et familiespill til Xbox 360 - Viva Piñata.

Viva Piñata skal tilby underholdning fra hele familien, og spillet skal etter planen komme i salg til jul. Viva Piñata blir imidlertid mer enn bare et spill - Microsoft samarbeider nemlig med 4Kids Entertainment om å lage en animasjonsfilmserie, som kommer til å debutere til høsten. Dessuten kan vi se frem til at neste år vil bringe nye lisensierte produkter basert på franchisen (sannsynligvis i ekte Krusty the Klown-stil).

Heldigvis er det bare spillet som er relevant for oss her i Gamer.no. Dette kommer til Xbox 360, og beskrives som et sosialt og spontant spill som inviterer spillere fra alle aldre til å utforske en involverende verden hvor de utfordres til å skape og ta vare på et levende hage-økosystem, som utvikler seg i sanntid.

Spilleren begynner med en liten gruppe grunnleggende verktøy, og må bruke disse til å gjøre miljøet sitt attraktivt for over 60 forskjellige typer ville piñataer (en piñata er en slags dukke full av gaver eller godterier, som ofte henges i taket slik at bursdagsbarnet kan slå hull på den med en kølle, og glede seg over herlighetene som renner ut).

Spillerne får store muligheter til å skreddersy hagen sin, og skape sitt eget unike paradis. Gameplayet fortsetter å utvikle seg over Xbox Live, hvor spillerne kan få nytt innhold fra andre spillere (eller gjøre andre ting i fellesskap med dem). Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden