Microsoft fikser høstoppdatering

For de aller fleste har høstoppdateringen til Xbox 360 gått glatt, men noen har opplevd at den har krasjet hele systemet.

Høstoppdateringen til Xbox 360 la til en rekke nye og verdifulle funksjoner, slik som mulighet til å bruke 1080p-oppløsning, nye og forbedrede sorteringsmuligheter i forhold til Xbox Live Arcade-spill og mulighet til å hindre Xbox Live i å sende deg beskjeder om at venner logger seg på Live mens du ser film.

Noen har imidlertid opplevd at oppdateringen krasjet hele konsollen, slik at det var umulig å bruke den til noe som helst. Det kan virke som dette primært gjelder folk som nylig har fått konsollen tilbake etter reparasjon, og disse kan kontakte Microsoft, for å finne en løsning på den utrivelige situasjonen.

Microsoft har nå fortalt, gjennom den offisielle Gamerscore-bloggen sin, at de har fikset oppdateringen slik at det skal være helt trygt å laste den ned. Om du allerede har lastet ned oppdateringen og ikke har fått problemer enda, trenger du ikke å gjøre noe som helst, for den aktuelle feilen inntreffer kun rett etter installasjonen.

Siste fra forsiden