Microsoft la ut dato for Xbox Series X, men ombestemte seg igjen
(Bilde: Microsoft)

Xbox Series X - dato

Microsoft la ut dato for Xbox Series X, men ombestemte seg igjen

– En feiltakelse, sier selskapet.

Onsdag så det plutselig ut til at Microsoft hadde kunngjort en slippdato for Xbox Series X i det skjulte. Selskapets produktsider i enkelte land meldte nemlig om lansering ved Thanksgiving – som betyr i slutten av november – men nå ser det ut til at noen har vært litt for raske på labben.

Dette stemte likevel ikke. Skjermbilde: Xbox

Microsoft fikk endret, men saken hadde allerede fått så mye oppmerksomhet at det ble nødvendig med en uttalelse. Via Twitter forklarte Xbox Live-topp Larry «Major Nelson» Hryb at datoen som hadde dukket opp var feil.

– En Xbox-produktside i noen regioner hadde feilaktig satt lanseringsdatoen for Xbox Series X til Thanksgiving 2020. Vi jobber mot lansering ved «Holiday» 2020, sa Hryb.

Den amerikanske «Holiday»-perioden strekker seg fra nettopp Thanksgiving til nyttår, så utsagnet utelukker ikke en Thanksgiving-lansering helt. Samtidig er høytiden – med Black Friday dagen etter – kjent for menneskers overambisiøse pengebruk i butikkene, som passer godt med lansering av en ny konsoll.

Altså sitter vi igjen uten noen nøyaktig dato, men Xbox-fans har likevel fått en del ny konsollinformasjon å tygge på. I en fersk presentasjon la Microsoft ut om innmaten til Xbox Series X. Selskapet har også vist frem videoer som demonstrerer ulike forbedringer fra forgjengeren Xbox One X.

Les også: Her er innmaten i PlayStation 5 sammenlignet med Xbox Series X »

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen