Xbox Series X - dato

Microsoft la ut dato for Xbox Series X, men ombestemte seg igjen

– En feiltakelse, sier selskapet.

Microsoft

Onsdag så det plutselig ut til at Microsoft hadde kunngjort en slippdato for Xbox Series X i det skjulte. Selskapets produktsider i enkelte land meldte nemlig om lansering ved Thanksgiving – som betyr i slutten av november – men nå ser det ut til at noen har vært litt for raske på labben.

Dette stemte likevel ikke.
Xbox

Microsoft fikk endret, men saken hadde allerede fått så mye oppmerksomhet at det ble nødvendig med en uttalelse. Via Twitter forklarte Xbox Live-topp Larry «Major Nelson» Hryb at datoen som hadde dukket opp var feil.

– En Xbox-produktside i noen regioner hadde feilaktig satt lanseringsdatoen for Xbox Series X til Thanksgiving 2020. Vi jobber mot lansering ved «Holiday» 2020, sa Hryb.

Den amerikanske «Holiday»-perioden strekker seg fra nettopp Thanksgiving til nyttår, så utsagnet utelukker ikke en Thanksgiving-lansering helt. Samtidig er høytiden – med Black Friday dagen etter – kjent for menneskers overambisiøse pengebruk i butikkene, som passer godt med lansering av en ny konsoll.

Altså sitter vi igjen uten noen nøyaktig dato, men Xbox-fans har likevel fått en del ny konsollinformasjon å tygge på. I en fersk presentasjon la Microsoft ut om innmaten til Xbox Series X. Selskapet har også vist frem videoer som demonstrerer ulike forbedringer fra forgjengeren Xbox One X.

Les også: Her er innmaten i PlayStation 5 sammenlignet med Xbox Series X »

Siste fra forsiden