Might & Magic Heroes VII har fått en gratis utvidelse

Forteller historier opprinnelig skrevet for Heroes of Might & Magic IV.

Ubisoft

Torsdag lanserte Ubisoft Unity – altså ikke Assassin’s Creed-spillet, men en ny utvidelsespakke til Might & Magic Heroes VII. Unity er den første av to pakker som inngår i The Lost Tales of Axeoth, en gratis ekspansjon basert på historier opprinnelig skrevet for Heroes of Might & Magic IV.

The Lost Tales of Axeoth er basert på Heroes of Might & Magic IV.
Ubisoft

I Unity tar spillere kontroll over Academy-fraksjonen og får følge eventyret til Genevieve Seymour, en av heltinnene fra det fjerde spillet i Heroes-serien. Handlingen finner sted i en ukjent verden, der Seymour forsøker å finne og gjenopprette den tapte magikunsten.

Unity byr på gjensyn med over 80 figurer fra Heroes of Might & Magic IV, og inneholder ifølge Ubisofts pressemelding omtrent 10 timer med spilling.

Ny oppdatering

Lanseringen av Unity kommer samtidig med en ny oppdatering for Might & Magic Heroes VII, som introduserer en rekke endringer til spillet. Blant annet har nivåtaket i «Skirmish»-brettene blitt fjernet, kameravinklene i spillet har blitt justert og flere av spillets artefakter har blitt bedre balansert.

I tillegg lover oppdateringen mer stabil flerspilling og et hav av forbedringer for spillere som ønsker å bygge sine egne brett. Alle elementene som ble brukt under utviklingen av The Lost Tales of Axeoth vil også bli gjort tilgjengelige for spillere helt gratis.

Du kan se en liste over alle oppdateringene på spillets nettside.

I fjor fikk Heroes of Might & Magic III en HD-utgave.
Heroes-serien på sitt aller beste, mente vår anmelder »

Siste fra forsiden