Minecraft får sosial portal

Minecraftr er det nye Facebook for gruvegravere.

Minecraft er indiespillet som har spredd seg over alle hauger med liten eller ingen markedsføring. Utvikleren av spillet har for lengst blitt rik, til tross for at spillet fremdeles ikke er ferdig. Nå kan gruvedesignere verden over møtes og bli kjent med hverandre med Minecrafts egne Facebook-aktige portal, Minecraftr.

Her kan Minecraft-spillere finne sammen gjennom flere ulike kanaler. Siden tilbyr mulighet for å sette opp arrangement, lage servere og i tillegg kan spillere chatte med hverandre både på tradisjonelle forum og ved bruk av IRC-kanaler. Dermed bør det være muligheter for et enda mer sammenknyttet felleskap rundt spillet enn det allerede er.

Hvis du er en av de få som ikke vet hva Minecraft er så skal du få en liten innføring. I Minecraft skal du i bunn og grunn grave deg ned i bakken for å gjemme deg for zombiene som kommer og tar deg på natta, eller du kan lage deg en borg. Du begynner med bare hendene, men etterhvert finner du tre og metall som du kombinerer, og vips så har du en hakke som kan grave gjennom sten. Hvis du fortsetter lenge nok blir du eier av en underjordisk by, og det er bare fantasien og din stå på-vilje som setter grenser for hvor stor og imponerende denne blir.

Les også:Minecraft-skaper håver inn
Les også:Minecraft-skaper oppretter studio
Les også:Gears of War 3 utsettes


(Kilde: Joystiq)

Siste fra forsiden