Minecraft: Story Mode lanseres i oktober

Snart får vi se resultatet av Telltale og Mojangs samarbeid.

Telltale Games

Den første episoden av Minecraft: Story Mode vil lanseres neste måned, melder utvikler Telltale Games i en pressemelding. Episoden slippes digitalt den 13. oktober, mens en fysisk utgave som også inkluderer spillets fremtidige episoder havner i butikkene to uker senere.

I episode nummer en møter vi spillets hovedperson, Jesse, som ut ifra spillerens valg enten kan være en jente eller en gutt. Sammen med vennene sine befinner Jesse seg på feil sted til feil tid når grusomme ting begynner å skje i verdenen, og de blir nødt til å legge ut på en farefull ferd for å finne de legendariske heltene i The Order of the Stone.

Det finnes altså spill som fortsatt får fysiske utgaver.

Minecraft: Story Mode strekker seg over totalt fem episoder, men hvor lenge det blir å vente mellom hver episode er foreløpig uvisst.

Uventet samarbeid

Telltale og Minecraft-skaper Mojang overrasket mange da de annonserte Minecraft: Story Mode sent i fjor. Med spill som The Walking Dead og The Wolf Among Us er Telltale mest kjent for sine historiedrevne eventyr, mens Minecrafts popularitet er et resultat av spillets totale frihet i en stor og åpen verden.

Hvordan utviklerne har kombinert de to konseptene i Minecraft: Story Mode gjenstår å se, men ifølge merkevaredirektør i Mojang, Lydia Winters, kan vi vente oss en god blanding:

– Vi har laget en blanding av Telltales utrolige fortellinger og all moroa dere kjenner så godt fra Minecraft, forteller Winters.

Minecraft: Story Mode er et enkeltstående spill som kommer til PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, iOS og Android.

Telltales neste The Walking Dead-spill får en ny hovedfigur.
Endelig får vi svinge katanaen som Michonne »

Siste fra forsiden