Demo: Operation Barbarossa: The Struggle for Russia

Mislykket storoffensiv

Bli med på tyskernes angrep mot Russland.

I 1941 sendte Tyskland 153 divisjoner for å invadere Russland. Denne operasjonen gikk under navnet Barbarossa, og var en av de største i historien. Krigsspillentusiastene hos Binary Evolution Studios og Matrix Games har laget spill av operasjonen, og det kan kjøpes fra Matrix-hjemmesiden. For å lokke til seg interesserte spillere har de nå sluppet en demo av Operation Barbarossa: The Struggle for Russia.

Rød mot brun

I demoen får vi spille gjennom opplæringsdelen, samt to scenarioer. Det første scenarioet er et tidlig oppdrag fra Barbarossa-kampanjen hvor vi får spille som tyskerne. Det andre lar oss lede den røde armé i en senere fase av krigen, nemlig angrepet på Berlin.

Fullversjonen gir oss to kampanjer som tyskerne, og en som Sovjet. I tillegg er det flere frittstående scenarioer fra forskjellige steder og tider på østfronten. Utover de inkluderte oppdragene selges Operation Barbarossa også med et redigeringsverktøy for å lage egne kart.

Spillet inneholder over 150 forskjellige enheter, som kan tjene erfaringspoeng og oppgraderes. Alle enhetene og miljøene er i 3D, men kjører en turbasert stil basert på de gamle Panzer General-spillene.

Demoen kan lastes ned direkte fra Matrix, som også har lenker til alternative nedlastingssider.

Siste fra forsiden