Moddere gjenskaper Fallout i Fallout: New Vegas

Lover å beholde følelsen fra originalspillet, krydret med nye funksjoner.

Skjermbilde/YouTube

En gruppe moddere jobber for tiden med å gjenskape det første Fallout-spillet som en modifikasjon til Fallout: New Vegas. Modifikasjonen har fått navnet Fallout the Story, og selv om det foreløpig er tidlig i utviklingsfasen melder modderteamet allerede om god fremgang.

Vault 13 og Vault 15 står klare, mens arbeidet med steder som Shady Sands og Junktown er godt i gang. Ifølge modderne er et av deres hovedmål å beholde utseendet og følelsen fra originalspillet intakt, samtidig som de inkluderer funksjoner som er tilgjengelige i Fallout: New Vegas.

Førsteperson

Åpningssekvensen fra Fallout, gjenskapt i Fallout: New Vegas. (Video: arcoolka)

I videovinduet til høyre kan du se Fallouts åpningssekvens gjenskapt i modifikasjonen, fra du får oppdraget om å finne reservedeler til hvelvets vannfilter, til de første stegene utenfor Vault 13-døren. I tillegg til den oppgraderte grafikken er selvfølgelig den største forskjellen fra originalspillet til modifikasjonen at den spilles i førsteperson.

Som i Fallout besøker du bare små områder av gangen, fremfor bevege deg i en stor, sammenhengende verden. For å oppnå dette har modderne utviklet et nytt reisesystem, som lar deg utforske verdenskartet i et lukket rom. Mens du utforsker kan du bli utsatt for tilfeldige møter med fiender, men du får også muligheten til å flykte fra dem om du vil.

Om du er interessert kan du følge utviklingen både på Nexus-siden, men også på gruppens YouTube-kanal, der de legger ut nye videoer som viser prosjektets fremgang.

Fallout 4 fikk akkurat sin første oppdatering.
PC-spillere kan være med å teste den via Steam »

Siste fra forsiden