Moddere jobber med å få hele Liberty City inn i Grand Theft Auto V

Skal eksistere sammen med Los Santos, på den andre siden av sjøen.

Skjermbidle fra trailer

En gruppe modifikasjonsskapere har gått sammen for å utvide landskapet i Grand Theft Auto V ganske betydelig. Planen er å plassere hele Liberty City – byen kjent fra Grand Theft Auto III og IV – på den andre siden av havet fra Los Santos. Dette forteller OpenIV-teamet selv på GTAForums.

Liberty City i Grand Theft Auto V. (Video: OpenIV)

I praksis betyr dette at du kan ta et fly over fra Los Santos eller Blaine County for å komme deg til den helt ferske storbyen. Modifikasjonen er kun for én spiller. En smakebit kan du se i teaseren til høyre.

Modifikasjonen er ikke sluppet ennå, men planen er å gjøre det slik at alle som eier en versjon av Grand Theft Auto IV og V kan bruke et konverteringsverktøy. Verktøyet lemper da Liberty City inn i Grand Theft Auto V av seg selv. Ifølge skaperne selv gjør de det på denne måten for å unngå at Rockstar pusser advokatstabben på dem.

En slippdato er ikke klar ennå, men gjengen vil ha modden ut så kjapt som mulig.

Modderne står også bak verktøyet OpenIV som kan brukes med PC-utgavene av Grand Theft Auto IV. Programmet lar folk tukle med spillkoden og modifisere detaljer og større deler av spillet.

Venter du på neste innslag i serien?
Rykte:– Arbeidet med Grand Theft Auto VI har begynt »

Siste fra forsiden