Apex Legends - sesong 6

Modderen Rampart er Apex Legends' neste figur

Sesong 6 begynner snart og gir oss «crafting» i battle royale-spillet.

Apex Legends' femte sesong nærmer seg slutten, noe som betyr at battle royale-spillets neste – og da sjette – sesong står for døren. Torsdag kveld kunne utviklerne i Respawn Entertainment dele litt mer om hva vi har i vente, i tillegg til å vise oss det aller første glimtet av spillets neste helteskikkelse i en splitter ny trailer.

Den nye heltinnen er den tidligere omtalte Rampart, en dame med ekspertise innenfor modding, våpenhåndtering og underjordiske kamparenaer, ifølge spillets nettside. Stort mer vet vi foreløpig ikke om den nye figuren, annet enn at hun tydelig har bein i nesa og et våpen ved navn «Sheila».

Rampart (og det som antagelig er Sheila).
Respawn Entertainment

«Crafting» og nytt våpen

I samme åndedrag forteller Respawn at det også kommer flere små og store endringer når sesong seks sparkes i gang. Blant de største er et nytt «crafting»-system som etter sigende skal la spillere sanke materialer rundt omkring på kartet og lage bedre utstyr hvis de ikke er fornøyd med det nåværende arsenalet sitt.

Samtidig får vi et nytt våpen, det kraftige submachine-våpenet Volt. I den nye traileren får vi også se at det skjer ting med Hammond og en diger rakett de har bygd, noe som kanskje tyder på at World's Edge-kartet får en håndfull endringer denne gangen. Akkurat dette er imidlertid bare spekulasjon fra vår side.

Finn ut selv når sesong seks, «Boosted», tar av den 18. august. Som vanlig blir det mulig å kjøpe et nytt battle pass med en rekke kosmetiske gjenstander å låse opp for de aller ivrigste.

LES OGSÅ: Våre inntrykk av sesong fem »

Siste fra forsiden