Moro med mord

Ubisoft har presentert Bloody Good Time på PAX-messen.

De første detaljene om Bloody Good Time lakk ut allerede i mai, men nå har Ubisoft endelig kommet med en offentlig presentasjon av spillet.

I fyr og flamme.

I Bloody Good Time må åtte karikerte figurer del i et blodig realityshow hvor målet er å kvitte seg med de andre deltakerne. Spillet er et førstepersons actionspill med flerspillerfokus, og du får bruke alt fra stekepanner til skytevåpen for å ta knekken på rivalene.

Spillet har fire forskjellige moduser. I den første må du jakte på og drepe en utvalgt person, samtidig som en annen spiller jakter på deg. Byttet ditt vet ikke at det er du som skal drepe ham, og du vet ikke hvem som er på jakt etter deg. Men vær forsiktig, for du straffes om du dreper feil person.

De tre andre modusene er Elimination (hvor du må drepe motspillerne en etter en, og bli den siste gjenlevende), Revenge (hvor hver motspiller som drepes får i oppgave å hevne seg), samt Death Match (alle mot alle).

Handlingen foregår i tre miljøer: På en strand, i et kasino og i et spøkelseshus. Hvert av miljøene har mengder av feller som du kan utnytte deg av, hvis spillets 21 ulike våpen ikke holder.

Bloody Good Time utvikles av The Ship-skaper Outerlight, og kommer snart til Xbox 360 og PC.

Siste fra forsiden