Morrowind gjenskapt i Skyrim ser helt fantastisk ut i ny trailer

Skywind ser bare bedre og bedre ut.

Det er om lag et år siden vi sist tok en titt på The Elder Scrolls V: Skyrim-modifikasjonen Skywind – et fan-prosjekt med mål om å gjenskape forgjengeren The Elder Scrolls III: Morrowind i den mer moderne spillmotoren.

Nå har gjengen bak sluppet en ny trailer som demonstrerer hvor langt de har kommet med prosjektet.

Teamet presenterer store, åpne kystlandskap kjent fra det klassiske rollespillet, og det virker som om spillet begynner å få figurer, bygninger og gjenstander på plass. De har også implementert kartmarkører, mange grafikksett og stemmeskuespill til noen av figurene. Alt kan du se i videoen øverst.

Ingen klar utgivelsesdato

Det er en stund siden The Elder Scrolls III: Morrowind kom ut nå.
Skjermbilde av trailer

Skywind har vært under utvikling siden 2012, og etter alt å dømme er det lenge til vi får se en lansering. I 2014 slapp gjengen en alpha-utgave som alle kunne laste ned for å prøve spillet. Ikke lenge etter trakk de den tilbake på grunn av mange tilbakemeldinger fra spillere som ikke skjønte at prosjektet var langt fra ferdigstilling.

Vi får neppe tråkke i en fullendt gjennskapning på en liten stund. For øyeblikket foreligger ingen slippdato, men alle som vil kan bli med på utviklingen. Gjengen som holder til på nettstedet TES Renewal Project har tidligere oppfordret alle som en til å bidra til dugnadsprosjektet.

Mange ser på The Elder Scrolls III: Morrowind som seriens høydepunkt, selv om spillet nå har bikket 14 år, med alt det innebærer av gamle spillmekaniske problemer. Én ting er uansett sikker: Morrowind er spillet som etablerte formelen Elder Scrolls-serien – og Fallout 3 og 4 – har brukt som grunnlag siden.

Vi tok en grundig kikk på alpha-utgaven av Skywind:
Mye gjenstår, men modifikasjonen er lovende »

Siste fra forsiden