Mortal Kombat X-oppdatering på PC slettet spilleres fremdrift

Problemet skal nå være løst.

Warner Bros.

Oppdatering 7. mai: High Voltage Software har sluppet oppdateringen på nytt, og problemet skal nå være løst. Utvikleren kan imidlertid ikke gjenopprette tapt data, så dersom du mistet fremdriften din er den borte for alltid.

Påvirkede spillere vil bli kontaktet av utvikleren med detaljer om hva som blir gjort med situasjonen. Hvis du ikke hører fra High Voltage Software innen lørdag morgen, norsk tid, bes om å ta kontakt via utgiver Warners nettsider.

Opprinnelig sak følger.

Denne uken kom Mortal Kombat X-nyheten mange frustrerte PC-spillere hadde ventet på. Siden lansering har spillets PC-versjon slitt med en rekke ytelsesproblemer, men utvikleren lovet store forbedringer i kommende oppdateringer:

– De nye oppdateringene vil bokstavelig talt løfte PC-versjonen opp på samme nivå som konsollversjonene, fortalte spillets sjef, Ed Boon.

Den første oppdateringen ble lansert sent i går kveld, men i stedet for de store forbedringene som ble lovet førte den til enda flere problemer. Spillere som lastet ned oppdateringen mistet nemlig absolutt all fremdrift i spillet.

Har fastslått årsaken

Steam-brukere er ikke spesielt fornøyd.

Som følge av problemet valgte High Voltage Software, som har ansvaret for PC-versjonen, raskt å trekke tilbake oppdateringen for å finne en løsning. Noen timer senere meldte utvikleren at de hadde fastslått årsaken til problemet, og at arbeidet med å gjøre de nødvendige endringene var underveis.

I utgangspunktet håpet High Voltage Software å lansere oppdateringen i løpet av dagen, men i en ny melding skriver utvikleren at fans må vente litt lengre:

– Vi fortsetter å jobbe med en løsning på problemet. For å sørge for at oppdateringen gjennomgår grundig testing vil vi lansere den i morgen tidlig (natt til torsdag, norsk tid).

Det er foreløpig uklart om tapt data vil bli gjenopprettet når problemet er løst. Steam-brukere som har forsøkt å gjenopprette tapte filer ved hjelp av sikkerhetskopier melder at disse ikke virker i spillets nåværende stand.

Det er ikke alle som setter pris på Mortal Kombat-spillene.
– Mortal Komabt er skikkelig harry, mener vår skribent »

Siste fra forsiden