Mount & Blade II: Bannerlord - early access

Mount & Blade II: Bannerlord straks klart for early access-lansering

Det spennende rollespillet åpner dørene neste måned.

Det var helt tilbake i det herrens år 2012 at utvikler TaleWorlds kunngjorde en oppfølger til Mount & Blade: Warband. Syv år og litt har gått sin den gang, men nå er Mount & Blade II: Bannerlord straks klart for early access.

Mount & Blade II: Bannerlord nærmer seg early access, syv år etter spillets avduking.
TaleWorlds Entertainment

I en pressemelding forteller utvikleren at tiden er inne for å la spillere slippe til. 31. mars 2020 er datoen det braker løs, med early access-slipp via Steam, Epic Games Store og TaleWorlds' egen nettside.

– TaleWorlds er godt kjent med denne typen lansering, etter å ha vært en av early access-pionerene mede det opprinnelige Mount & Blade. Utvikleren er trygg på at denne tilnærmingen er veldig verdifull for kvaliteten til det endelige produktet, heter det i pressemeldingen.

Prisen for tilgang blir 50 dollar – eller rundt 500 kroner. En endelig slippdato er ikke satt, men TaleWorlds forventer at early access-perioden vil vare i omtrent et år.

Lovende rollespill

Mount & Blade II: Bannerlord er et actionrollespill med diverse strategielementer krydret inn her og der. Spillere bygger seg opp en bunke med soldater, trasker rundt på kartet og går til angrep på fiendtlige styrker og bosettinger der det virker lønnsomt.

Vi fikk en kikk på spillet under E3 i 2017, og den gang måtte vår skribent si seg imponert over det TaleWorlds hadde å vise frem.

– Mount and Blade II: Bannerlord er tydelig inspirert av sin gamle forgjenger, men dette er ikke noe svakhetstegn. TaleWorlds ser ut til å beholde det som gjorde det første spillet så populært, nemlig den enkle kampformelen blandet med de dypere funksjonene, skrev Andreas Bjørnbekk.

Dota Underlords er i andre enden av early access-prosessen.
Autobattler-spillet får sin offisielle lansering neste uke »

Siste fra forsiden