Mount & Blade II: Bannerlord annonsert

TaleWorlds byr på et nytt innslag i middelalderrollespillserien.

TaleWorlds har via en teaser offisielt annonsert at et nytt Mount & Blade-spill er på vei. Mount & Blade II: Bannerlord er seriens første skikkelige oppfølger, etter at TaleWorld har sluppet fortsettelsen Mount & Blade: Warband og utvidelsespakken Mount & Blade: With Fire & Sword tidligere.

Så langt vet vi lite om hva oppfølgeren bringer med seg, men utvikleren lover å slippe mer informasjon i tiden som kommer.

Det første glimtet av en Mount & Blade-oppfølger fikk vi allerede i februar, da det i et videointervju dukket opp en liten snutt av spillet. Det lille vi fikk vrengt utav videosnutten var at utviklerne den gang brukte mer tid på figurene enn det de gjorde i originalspillet. My kan dog ha endret seg siden februar, og med tanket på at ingen utgivelsesdato er klar enda må vi nok vente litt på de nye hesteryggkampene.

Mount & Blade-serien er rollespill der du traverserer fantasilandet Calradia. Du kan gjøre deg viden kjent som leiesoldat, eller bli en garvet handelsmann om du heller ønsker det.

Les også: Mount & Blade får oppfølger Les også: Anmeldelse: Mount & Blade: With Fire and Sword

Takk til Stian Dysthe for tips.

Siste fra forsiden