Mount & Blade II: Bannerlord

Mount & Blade II: Bannerlord med braklansering på Steam

Nådde 100 000 samtidige spillere på halvannen time i early access.

TaleWorlds Entertainment

Mount & Blade II: Bannerlord fikk en etterlengtet early access-lansering denne uken, over syv år etter kunngjøringen av spillet. Fans har kastet seg over actionrollespillet, som suste rett til topps på listen over bestselgere på Steam.

I en melding på Twitter skryter utvikler TaleWorlds Entertainment av «årets største lansering på Steam», med 100 000 samtidige spillere etter bare en time og 40 minutter.

Tallet har siden økt betraktelig, med en foreløpig topp på 219 514 samtidige spillere. De som har hoppet inn er også stort sett veldig fornøyde med opplevelsen, og i skrivende stund er 82% av Mount & Blade II: Bannerlords brukeranmeldelser på Steam positive.

Sving med sverdet

Mount & Blade II: Bannerlord.
TaleWorlds Entertainment

I Mount & Blade II: Bannerlord transporteres spillere til en enklere tid, der ferdigheter med sverd og skjold, pil og bue og på hesteryggen bestemte hvem som var kongen på haugen. Spillere bygger seg opp en armé og legger ut på tokt for å å beleire festninger, bosettinger og selvfølgelig knuse sine fiender.

Her på bruket har vi kastet oss over early access-versjonen, og en artikkel basert på våre inntrykk av Mount & Blade II: Bannerlord er på vei. I mellomtiden kan du bla gjennom vår sniktitt fra noen år siden, da vi fikk en fornøyelig smakebit på spillet.

Ute etter noe annet å spille i april?
Her er spillene vi gleder oss til denne måneden »

Siste fra forsiden