Move får dato og pris

Og mye annet.

Det blir ikke så lenge til vi får anledning til å trimme bort sommerfettet foran TV-skjermen med Sonys nye bevegelsessensitive kontrollsystem. Det er nå offisielt bekreftet at Playstation Move lanseres i Europa 15. september 2010.

Ladestasjon som tilbehør.

Prisen på nyvinningen er satt til omlag 40 euro. Det er verdt å merke seg at denne prisen ikke inkluderer Playstation Eye-kameraet som er nødvendig for å bruke kontrollen, så denne må du altså kjøpe i tillegg. Navigasjonskontrollen ("nunchuken") lanseres samme dag med en pris på 30 euro.

Når det gjelder spill planlegger Sony å slippe mer enn 20 titler innen utgangen av finansåret 2010, det vil si innen mars 2011. Noen av spillene vil være designet spesifikt for Move, mens andre kun vil komme med støtte for systemet. Blant titlene finner vi Resident Evil 5 Gold Edition, Time Crises: Razing Storm, Lord of the Rings: Aragorn’s Quest og mange flere.

Skytespill blir sikkert bedre med pistoltilbehør.

I tillegg har Sony kunngjort et par tilbehørs-dingser som skal slippes omtrent samtidig med Move. Den ene er en ladestasjon som du kan bruke til å lade opp to Move-kontrollere samtidig, uten at du trenger å koble dem til PS3-konsollen slik som med de vanlige håndkontrollene. Prisen vil ligger på rundt 30 euro.

Den andre er en "pistol" du kan feste Move-kontrollen til slik at det blir lettere å sikte med den i spill som krever høy grad av presisjon, for eksempel skytespill. Den vil imidlertid også kunne brukes i andre typer spill. Dette tilbehøret vil koste omlag 15 Euro.

Les også:Portal 2 til Playstation 3
Les også:E3 2010: Spill i tre dimensjoner
Les også:E3 2010: Kinect vil ta over stua di

Siste fra forsiden