Detaljer om Tatsunoko vs Capcom

Mulig flerspiller

Som lovet lettes det på Tatsunoko vs Capcom-sløret.

For ikke mange ukene siden ble det avslørt at det erkejapanske slåssespillet Tatsunoko vs Capcom: Ultimate All Stars finner veien til både vesten og Europa, og Capcom lovet i bloggen sin at flere detaljer skulle slippes omtrent i dag.

Som forventet gikk det troll i ord og et vell av detaljer er nå på plass. Det forsikres at fans av tidligere spill i serien vil kjenne seg godt igjen i kampsystemet, som er en blanding av elementer fra Street Fighter og øvrige vs-utgivelser (for eksempel Marvel vs Capcom).

Spillet var opprinnelig laget for arkade-maskiner, men ble i fjor konvertert til Wii. Europa-versjonen vil imidlertidig skille seg ut fra Japan-versjon på visse områder, og det nevnes nye figurer og en mulig nettbasert flerspiller. Spillet vil kunne kontrolleres med Wii-fjernkontrollen alene, eller med Nunchuck, samt GameCube-kontroll og annet tredjepartsutstyr – forhåpentligvis en eller annen form for arkadebrett.

Det vil bli mer enn 20 slåsskjemper å velge mellom, blant annet Mega Man, Chun-Li, Tekkaman og Viewtiful Joe. En ny funksjon lar deg velge to figurer å ta med inn i kampens hete, som da kan veksles mellom etter fritt valg og brukes til nye «Assist Attacks». I tillegg til «Aerial Rave», «Delayed Hyper» og «Mega Crash»-bevegelser. Tatsunoko vs Capcom: Ultimate All Stars kommer til å foregå med tredimensjonale spillfigurer og vil ikke være håndtegnet eller «sprite»-basert, som er tilfellet med diverse tidligere versjoner.

Spillet er ventet i butikk for Wii kommende vinter. Her er E3-traileren:

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden