Mystiske Firewatch får lanseringsdato

Jobben som skogvokter begynner i februar.

Campo Santo

Utforskningseventyret Firewatch skal lanseres 9. februar, melder utvikler Campo Santo på sin nettside. Siden spillets annonsering har det vært klart at det kommer til Windows, Mac og Linux, mens en PlayStation 4-versjon ble annonsert under årets E3.

For utålmodige fans skriver Campo Santo at det vil bli muligheter for å få tidlig tilgang på spillet. Nøyaktig hvordan dette vil foregå skal annonseres ved en senere anledning, og utvikleren lover også å avsløre mer om spillets mystiske historie i tiden frem mot lansering.

Uhyggelig stemning

Firewatch-traileren fra årets E3. (Video: Campo Santo)

Det vi vet så langt er at vi får spille som Henry, en fersk skogvokter hvis jobb det er å holde utkikk etter tegn til brann i et stort skogområde i den amerikanske delstaten Wyoming. Bortsett fra en og annen turgåer er Henrys eneste kontakt med omverdenen hans sjef, Delilah, som han snakker med via radio.

Ved første øyekast ser Firewatch ut som et vakkert utforskningsspill satt til et idyllisk naturlandskap, men spillets trailer gir oss en forsmak på den uhyggelige stemningen som lurer under overflaten.

Det tar ikke lang tid før mystiske ting begynner å skje i skogen, og for å finne årsaken bak hendelsene blir Henry nødt til å utforske villmarken rundt seg. I tillegg til å måtte løse skogens gåter vil vi også måtte takle vanskelige spørsmål som kan enten bygge opp eller ødelegge forholdet mellom Henry og Delilah.

Nyversjonen av Divinity: Original Sin har også fått lanseringsdato.
Enhanced Edition blir helt forskjellig fra PC-utgaven »

Siste fra forsiden