Utforsk Wyomings villmark på jakt etter svar

Firewatch byr på mystikk i skogen.

Campo Santo

Firewatch er et førstepersons utforskningseventyr som foregår dypt inne i villmarken i den amerikanske delstaten Wyoming. Du spiller en brannvakt ved navn Henry, og jobben din er å holde øye med skogen rundt tårnet ditt for å se etter tegn til brann.

Spennende visuell stil.

Du er helt alene i skogen, og din eneste kontakt med omverdenen er sjefen din, Delilah, som du kan snakke med via radio.

Selvsagt begynner mystiske ting å skje, og du blir nødt til å forlate sikkerheten i tårnet og utforske den ville naturen rundt deg.

Mystikk i skogen

Utviklerne sier ikke så mye om hvordan spillet fungerer, men snakker om at du vil møte store spørsmål og ta beslutninger som kan både bygge opp eller ødelegge forholdet mellom deg og Delilah.

Hjem, kjære hjem. (bilde: Campo Santo).
Campo Santo

Det relativt ferske utviklerstudioet Campo Santo brukte helgens PAX-messe til å lansere en stemningsfull trailer bestående av film tatt direkte fra spillet. De har også lagt ut bilder og annen informasjon på det offisielle nettstedet.

Planen skal være å lansere Firewatch i løpet av neste år. Det kommer til Windows, MacOS og Linux.

Hvis du liker tanken på å utforske potensielt farlige skogsområder bør du kanskje også følge litt med på overlevelsesspillet The Long Dark, som snart får en «early access»-lansering.

Siste fra forsiden