Nå blir det anime av Assassin's Creed

Produseres av skaperen av Netflix' nært forestående Castlevania-serie.

Ubisoft

Assassin's Creed-serien feirer ti år i november, og på den tiden er det ikke rent lite Ubisoft har rukket å gjøre med deres alternative historieleksjon. Bøker, tegneserier, sidespill og til og med en helaftens kinofilm har det blitt, og nå skal snikmordernes univers bli enda lite grann større.

På sin egen Facebook-side (onsdag morgen norsk tid), kunne nemlig den kjente filmprodusent Adi Shankar avsløre at han er i full gang med å lage en animasjonsserie basert på den populære spillserien:

Vi har ingen bilder fra den kommende serien, så kos deg heller med dette skjermbildet fra Assassin's Creed Origins.
Ubisoft

– Jeg spilte den første utgaven av Assassin's Creed det året jeg flyttet til Los Angeles for å følge drømmene mine. Den gang kjente jeg ingen i industrien, og jeg kunne aldri forestilt meg at Ubisoft en dag skulle be meg om ta for meg Assassin's Creeds verden for å lage en original fortelling, skriver Shankar i innlegget.

Adi Shankar har produsert Netflix' kommende Castlevania-serie, og Assassin's Creed-serien vil antagelig ligne (rent grafisk).

Vi vet foreløpig svært lite om den kommende serien, bortsett fra at den vil fortelle en splitter ny snikmorderhistorie, og at den vil være stilsatt som en japansk anime.

Shankar er kanskje mest kjent for sitt arbeid med filmer som Dredd, The Grey og Lone Survivor, men er i disse dager aktuell med et langt mer spillrelatert prosjekt. Han har nemlig vært med på å produsere Netflix' splitter nye Castlevania-serie. Denne serien er kraftig basert på Konamis eldgamle spillserie, og vil fortelle om kampen mellom det siste gjenlevende medlemmet av Belmont-klanen og selveste Dracula.

Castlevania dukker opp på Netflix den 7. juli. Vi har ingen foreløpig lanseringsdato for Assassin's Creed-serien, og vet heller ikke om den vil lanseres på Netflix.

Det er flere spill som tar turen innom serieformatet:
The Witcher skal også bli Netflix-serie »

Siste fra forsiden