Nå er Pokémon GO-oppdateringen som gjør det lettere å fange sjeldne Pokémon lansert

Niantic har implementert systemet.

Niantic

Oppdatering 13. oktober 13:40: Den nye funksjonen som beskrives nedenfor er implementert nå, etter at Niantic slapp en oppdatering i dag.

I tillegg til det nye fangesystemet har utvikleren rettet opp et par problemer, og gjort det slik at informasjon om hvor langt man går dukker opp på inkubatorskjermen av seg selv, uten t man trenger å lukke og åpne skjermen igjen.

Det vil også være mulig å bruke seks Pokémon når man vil trene i en gym.

Opprinnelig sak følger:

I en kommende oppdatering vil Niantic gjøre noen endringer i hvordan man fanger Pokémon. Dette forteller utvikleren på sine nettsider.

Eksempel på medalje.
Niantic

I praksis vil det nye systemet sørge for at de som fanger mange lommemonstre vil få en gradvis større sjanse til å fange andre Pokémon av samme type. Dermed vil de som har samlet mange ikke-sjeldne Pokémon lettere kunne fange de største og mest sjeldne monstrene.

– Vi legger til en ny egenskap i spillet som gir en bonus når du tjener medaljer ved å fange forskjellige typer av Pokémon (Kindler, Psychic, Gardener osv.). Disse bonusene vil gi deg en bedre sjanse til å fange Pokémon av samme type. For eksempel: etter hvert som Kindler-medaljen din får et høyere nivå, vil sjansen for å fange Ild-Pokémon som Charmander, Vulpix og Ponyta øke.

– Trenere kan jobbe seg opp til et høyere nivå ved å fange mange Pokémon av samme type. Dersom en Pokémon har flere typer, vil fangebonusen være snittet av begge bonusene, sier utvikleren.

I innlegget viser de også hvordan medaljene kommer til å se ut etter oppdateringen, med et eget felt for fangebonus

Niantic har ikke sagt noe om når oppdateringen kommer.

Sommerhit

Pokémon GO var en stor snakkis i sommer, og fikk utallige folk til å gå på leting etter lommemonstre. Populariteten har avtatt litt siden da, og mot slutten av august hadde hver tredje spiller lagt Poké-ballene på hylla.

Likevel har Niantic store planer for Pokémon GOs videre. Ifølge utvikleren har vi kun sett en liten del av den endelige visjonen for spillet, og vi kan blant annet vente oss flere monstre, bytting av Pokémon og kanskje til og med Pokémon-oppdrett.

En ny sporingsfunksjon er også på vei til Pokémon GO.
Se hvordan den fungerer her »

Siste fra forsiden