Nå er slippdatoen for Mafia III satt

Storspillet kommer til høsten.

2k Games annonserte tirsdag at Mafia III blir å finne i butikkene fra 7. oktober i år. Storspillet kommer til Xbox One, PlayStation 4 og Windows. Med på lasset fikk vi også en helt ny trailer som du kan se øverst i artikkelen.

Mafia III er et sandkassespill satt til New Orleans i 1968, som i her er en grobunn for organisert kriminalitet, korrupsjon og andre uhumskheter. Bak det hele står det italienske mobstermiljøet.

Pang pang.
2K Games

Vi får oppleve denne versjonen av sørstatsbyen gjennom foreldreløse Lincoln, som finner seg en familie i byens mørkhudete krimmiljø etter å ha tjenestegjort i Vietnam-krigen. Idyllen tar slutt idet den nyvunne familien blir meiet ned av den italienske mafiaen. Lincoln begynner derfor en personlig vendettakrig for å få hevn.

Det er utviklingsstudioe Hangar 13 fra San Francisco som står bak det nyeste innslaget i serien, og som dermed tar over tøylene fra 2K Czech som laget de to første spillene i serien.

Vanskelig utvikling

Bil.
2K Games

Vi har hørt rykter om Mafia III de siste årene, med blant annet nyheter om drastiske omlegginger – og til og med nedleggelse – av studioet bak spillet i begynnelsen av 2014. Da ble en del ansatte fra det tsjekkiske studioet sagt opp, mens andre fikk nye stillinger i en annen avdeling i Brno.

Akkurat hva som har skjedd med Mafia III etter dette vet vi ikke. Siden spillet på et tidspunkt skal ha vært planlagt som et lanseringsspill til Xbox One og PlayStation 4 – nok en gang, basert på et rykte – kan det hende utviklingen av spillet ikke gikk helt som planlagt.

Vi tok en titt på spillet i fjor.
Mafia III kan bli en klassiker blant sandkassebyer »

Siste fra forsiden