Nå er slippdatoen for Mafia III satt

Storspillet kommer til høsten.

2k Games annonserte tirsdag at Mafia III blir å finne i butikkene fra 7. oktober i år. Storspillet kommer til Xbox One, PlayStation 4 og Windows. Med på lasset fikk vi også en helt ny trailer som du kan se øverst i artikkelen. 

Mafia III er et sandkassespill satt til New Orleans i 1968, som i her er en grobunn for organisert kriminalitet, korrupsjon og andre uhumskheter. Bak det hele står det italienske mobstermiljøet.

Pang pang.
Pang pang. Bilde: 2K Games

Vi får oppleve denne versjonen av sørstatsbyen gjennom foreldreløse Lincoln, som finner seg en familie i byens mørkhudete krimmiljø etter å ha tjenestegjort i Vietnam-krigen. Idyllen tar slutt idet den nyvunne familien blir meiet ned av den italienske mafiaen. Lincoln begynner derfor en personlig vendettakrig for å få hevn. 

Det er utviklingsstudioe Hangar 13 fra San Francisco som står bak det nyeste innslaget i serien, og som dermed tar over tøylene fra 2K Czech som laget de to første spillene i serien.

Vanskelig utvikling

Bil.
Bil. Bilde: 2K Games

Vi har hørt rykter om Mafia III de siste årene, med blant annet nyheter om drastiske omlegginger – og til og med nedleggelse – av studioet bak spillet i begynnelsen av 2014. Da ble en del ansatte fra det tsjekkiske studioet sagt opp, mens andre fikk nye stillinger i en annen avdeling i Brno.

Akkurat hva som har skjedd med Mafia III etter dette vet vi ikke. Siden spillet på et tidspunkt skal ha vært planlagt som et lanseringsspill til Xbox One og PlayStation 4 – nok en gang, basert på et rykte – kan det hende utviklingen av spillet ikke gikk helt som planlagt. 

Vi tok en titt på spillet i fjor.
Mafia III kan bli en klassiker blant sandkassebyer »

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen