Nå er zombiene kastet ut av Rust

– Vi kunne ikke vente lenger, forteller Facepunch Studio.

Rust mister zombiene.
Facepunch Studio

– Vi er drittlei av zombier, skrev Facepunch Studios Garry Newman like før jul i fjor.

Allerede da snakket Rust-utvikleren om at de ønsket å fjerne de udøde skapningene fra spillet. Nå har de gjort alvor av truslene og nappet ut de uønskede elementene i en oppdatering på torsdag.

Erstattes med ulver og bjørner

Rust kan være pent.

Oppdateringen erstatter zombiene med røde bjørner og ulver, men det loves at det skal legges inn mer spennende hindringer med tiden. Akkurat hva dette er vet ikke utvikleren enda, men har ymtet frempå at mutanter og ulver er mer interessante trusler i det store og hele.

– Yep. Vi gjorde det. Vi kunne ikek vente med det lenger. Desto lenger vi holder zombiene i spilet, dest flere klager kommer vi til å få når vi til slutt hadde fjernet dem. Vi tvinger oss selv til å gjøre noe med det. Nå er vi ikke et zombie-overlevelsesspill lenger, forteller utvikler Maurino Berry på Rust-sidene etter oppdateringen.

Early Access-suksess

Rust .

Der de fleste spill ville fått en rapp på fingrene av både fans og kritikere for slike halvoppdateringer, slikker Rust enkelt unna med det. Rust er nemlig et såkalt «Early Access»-spill, noe som i praksis betyr at man kan kjøpe spilet i uferdig form mens utviklerne fortsetter å klistre på flere og flere ting etter hvert i utviklingen.

Spillet har faktisk ingen endelig utgivelsesdato eller klare mål enda, og man må derfor stole blindt på at utviklerne tar spillet i riktig retning videre.

Rust er – per dags dato – et spill der du befinner deg i åpne miljøer sammen med andre spillere. Det er grobunnen for utallige konflikter, og man bygger seg gjerne opp forsvarskanser og egne interne samfunn og gjenger for å overleve.

Våre lesere har for øvrig opprettet sin egen server:
Slik blir du med på Gamer.nos Rust-server »

Siste fra forsiden