Nå får flerspillerskyteren Paladins en Battlegrounds-modus

Hi-Rez hiver seg på Battle Royale-trenden.

Hi-Rez trakk denne uken sløret av en ny modus til flerspillerskyteren Paladins, som ankommer spillet en gang i år. Utvikleren har latt seg inspirere av Playerunknown's Battlegrounds overveldende suksess, og har snekret sammen Paladins: Battlegrounds – eller PBG.

Paladins: Battlegrounds er i hovedsak en lagbasert modus.
Hi-Rez Studios

Du kan se en trailer for Paladins: Battlegrounds i videovinduet over.

Lagbasert heltekamp

Modusen fungerer som forventet, der 100 spillere daler ned i fallskjerm til en stor øy og må kjempe om å være den eneste som overlever. Underveis må man plukke opp det man kan av våpen og utstyr, i et spillområde som stadig skrumpes inn.

Som Epic Games gjorde med bygging i Fortnite: Battle Royale introduserer Hi-Rez også sin egen vri på sjangeren, med fokus på Paladins' heltesystem. Ifølge utvikleren skal Paladins: Battlegrounds i hovedsak være en lagbasert affære, der medspillere tar på seg ulike roller for å støtte opp om hverandre.

Paladins er tilgjengelig gratis på PC, PlayStation 4 og Xbox One, med muligheter for å betale for flere helter og diverse gjenstander. Spillet er foreløpig kun i beta, og den endelige lanseringen er ventet en gang i år.

Flere moduser og mobilutgave

Under Hi-Rez Expo-messa avslørte utvikleren også en «team deathmatch»-modus og testing av Paladins Strike, spillets mobilutgave. I førstnevnte møtes to lag på fem spillere, der vinnerlaget er det som først oppnår 40 «kills». Team Deathmatch rulles etter planen ut senere i år.

Paladins Strike byr også på kamper for fem mot fem spillere, bare på liten skjerm. Mobilutgaven inkluderer 15 helter og ulike moduser for spillere å prøve seg på. Alle som er interesserte kan registrere seg på spillets nettsider for å være med på testing av spillet.

Det spørs hva PUBG-utvikleren vil synes om Paladins: Battlegrounds.
Bluehole var ikke videre fornøyd med Fortnite: Battle Royale »

Siste fra forsiden