Samarbeidsskyteren Paladins kommer til konsoll

Spillere kan registrere seg for betatilgang på Xbox One og PlayStation 4 nå.

Hi-Rez Studios

Midtveis ut i september inviterte Smite-skaper Hi-Rez Studios spillere til åpen testing av sitt nyeste spill – samarbeidsskyteren Paladins. Spillet er foreløpig kun tilgjengelig på PC og Mac via Early Access, men på sine nettsider melder utvikleren at Paladins nå også kommer til Xbox One og PlayStation 4:

Paladins kommer til Xbox One og PlayStation 4.
Hi-Rez Studios

– Fra dag én av utviklingen har Paladins blitt designet med tanke på konsoller. Vi har hentet inn noen ganske kjente konsollspillere for å sørge for at kontrollersystemet føles helt riktig. Nevn en hvilken som helst flerspillerskyter som du liker best på konsoll, og Paladins er på lik linje med dem, forteller Hi-Rez selvsikkert.

I likhet med PC- og Mac-utgavene skal konsollversjonen av Paladins gjennom en testperiode før spillet får sin offisielle lansering. Hi-Rez har foreløpig ikke annonsert når startskuddet går for konsollbetaen, men interesserte Xbox One- og PlayStation 4-eiere kan registrere seg på Paladins.com for å få tilgang til den første, lukkede testen.

Anklaget for å kopiere Overwatch

Det har vært en vanskelig første måned for Paladins, som etter Early Access-lanseringen ble anklaget for å ligne litt for mye på Overwatch – Blizzards svært populære skytespill. Etter mye kritikk fra både spillere og media tok Hi-Rez-sjef Todd Harris til slutt til Reddit for å svare på anklagene.

Harris forklarte blant annet hvordan arbeidet med Paladins begynte før Overwatch ble annonsert, og at utvikleren deretter hadde forsøkt å introdusere diverse endringer til sitt spill. Testing viste imidlertid at spillere ikke likte de nye endringene, og Hi-Rez gikk tilbake til sin opprinnelige visjon for spillet.

Paladins blir gratis å spille på samtlige plattformer. En endelig lanseringsdato er foreløpig ikke fastsatt.

Les resten av Paladins-skaperens argumenter her »

Siste fra forsiden