Nå får The Division en åpen betatest

Kommer til Xbox One først og deretter PC og PlayStation 4.

Ubisoft

Ubisoft har invitert alle og enhver til en åpen betatest av The Division, som vil avholdes mot slutten av neste uke. Betaen sparkes i gang på Xbox One 18. februar, mens PC- og PlayStation 4-spillere må vente til dagen etter før de også kan bli med på moroa. Testperioden avsluttes søndag 21. februar.

Se den nyeste traileren for The Division. (Video: Ubisoft)

Ved siden av alt innholdet som var tilgjengelig under den lukkede betatesten i januar inkluderer den åpne varianten også et nytt oppdrag som forteller mer av spillets historie. I tillegg vil alle som deltar i testen få tilgang på en hittil uspesifisert belønning når det endelige spillet lanseres.

Kamp for tilværelsen

The Division lar oss utforske et falleferdig New York i kjølvannet av en total infrastrukturkollaps. I rollen som en utsendt agent fra militærgrenen The Division må spillere løse oppgaver, overleve farer og samarbeide med andre i håp om å redde byen.

Vi tok nylig en kikk på spillet, og selv om det fortsatt er mye som er uvisst ved det lot vår skribent seg engasjere:

– Uansett er det […] vanskelig å fornekte hvor spennende og unikt The Division er. De ulike enkeltelementene er kanskje hentet og lånt fra en rekke andre steder, men når det hele slås sammen på denne måten, med ingen ringere enn Ubisoft ved roret, lar jeg meg lett engasjere, skrev Espen Jansen.

Les resten av vår sniktitt på The Division her »

Siste fra forsiden